Առողջ հաց և թթխմոր

Մարտի 19,ժամը 11։00-12։30

Վայրը՝ Սեբաստացի կենտրոն

Հանդիպում հացի տեխնոլոգ Անահիտ Գրիգորյանի հետ,բաց դաս թթխմորի պատմություն և ստացման փուլեր։

Բովանդակություն

—       Թթխմորի առաջացման և զարգացման պատմություն

—       Թթխմորով հացի սննդարար արժեքը

—       Թթխմորով հացի առավելությունները

—       Գիտությունը թթխմորի հիմքում

—       Ինչպես պատրաստել «Մայր թթխմոր»

—       Թթխմորի կերակրման ժամանակացույցը

—       Հնարավոր սխալները և լուծումները

—       Ալյուրի քիմիական կազմը

—       Ամբողջահատիկ ալյուր

—       Ցորենի ալյուրի հացաթխման հատկությունները

Անհրաժեշտ նյութեր՝

  • Ամբողջահատիկի ալյուր
  • Ապակե տարա
  • Ջուր
  • Կշեռք

Մասնակիցներ՝միջին դպրոցի տեխնոլոգիայի և խոհարարության սովորողներ

Оставьте комментарий

Создайте бесплатный сайт или блог на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы