Մարտի 19,ժամը 11։00-12։30
Վայրը՝ Սեբաստացի կենտրոն
Հանդիպում հացի տեխնոլոգ Անահիտ Գրիգորյանի հետ,բաց դաս թթխմորի պատմություն և ստացման փուլեր։
Բովանդակություն
— Թթխմորի առաջացման և զարգացման պատմություն
— Թթխմորով հացի սննդարար արժեքը
— Թթխմորով հացի առավելությունները
— Գիտությունը թթխմորի հիմքում
— Ինչպես պատրաստել «Մայր թթխմոր»
— Թթխմորի կերակրման ժամանակացույցը
— Հնարավոր սխալները և լուծումները
— Ալյուրի քիմիական կազմը
— Ամբողջահատիկ ալյուր
— Ցորենի ալյուրի հացաթխման հատկությունները
Անհրաժեշտ նյութեր՝
- Ամբողջահատիկի ալյուր
- Ապակե տարա
- Ջուր
- Կշեռք
Մասնակիցներ՝միջին դպրոցի տեխնոլոգիայի և խոհարարության սովորողներ
Оставьте комментарий