Մայիսի՝ 5 ,ժամը ՝ 11։15 Ավագ դպրոցի խոհանոց ակումբում
Ուսումնական հաստատության խոհանոցում հրավիրված շեֆ խոհարարը (բրենդ շեֆ Խորեն Հարությունյանը) Ավագ դպրոցի սովորողների ներկայությամբ պատրաստում է տաք ուտեստ հավի ազդրից (U.S. chicken — Ամերիկյան թռչնամիս), որից հետո աշակերտները պետք է համտեսեն այն և իրենց կարծիքն արտահայտեն։
Միջոցառման ընթացում ներկա են լինելու հայտնի սննդի բլոգերներ Հայաստանից, ողջ ընթացքը ֆոտո և վիդեոնկարահանվելու է ։
Անհրաժեշտ ողջ մթերքը տրամադրվելու է խոհարարների կողմից։ Միջոցառմումը կտևի մոտավոր 1,5-2 ժամ։
Մասնակիցներ ՝խոհարարության խումբ և Ավագ դպրոցի սովորողներ,Միջին դպրոցի սովորողներ։
Մասնակիցներ՝
- Մանե Մազմանդյան 10-րդ դասարան
- Իլոնա Սահակյան 10-րդ դասարան
- Սաթինե Տեր Պետրոսյան 10-րդ դասարան
- Միլենա Հարությունյան 10-րդ դասարան
- Անի Խաչատրյան 10-րդ դասարան
- Քնարիկ Հայրապետյան 10-րդ դասարան
- Անահիտ Ասատրյան 11-րդ դասարան
- Լիա Հարությունյան 11-րդ դասարան
- Լիլի Ավագյան 11-րդ դասարան
- Մարկ Միկայիլ 11-րդ դասարան
- Հայկ Մկրտչյան 11-րդ դասարան
- Սերգեյ Հայրիյան 11-րդ դասարան
- Արմեն Հաջյան 11-րդ դասարան
- Շուշան Փաշինյան 10-րդ դասարան
- Կարինե Գոմցյան 10-րդ դասարան
- Մերի Երեմյան 10-րդ դասարան
- Սոնա Բիանջյան 10-րդ դասարան
- Անի Ապրոյան 10-րդ դասարան
- Սյուզի Մարտիրոսյան 10-րդ դասարան
- Յուրի Հյուսյան 10-րդ դասարան
- Մանե Մազմանդյան 11 րդ դասարան
- Նարե Խաչատրյան 9-րդ դասարան
- Դանիել Թորոսյան 9-րդ դասարան
- Մինաս Սահակյան 9-րդ դասարան
- Աշոտ Մեսրոպյան 9-րդ դասարան
- Դավիթ Եփրեմյան 9-րդ դասարան
- Հայկ Ջահանգիրյան 9-րդ դասարան
- Էրիկ Դալլաքյան 9-րդ դասարան
- Ժուլիա Մախուլ 9-րդ դասարան
- Անգելինա Հակոբյան 10-րդ դասարան
Оставьте комментарий